Вила Миша се намира в гората на 1.50 км над село Стойките, облас Смолян, красив кът на Родопа планина.

Коя е вила Миша?
Всъщност това е вила, кръстена на най – голяматани внучка. Картината визоализираюа облика й вътре на стената е създадена за нас от местна художничка – Наталия Камагорцева

Вила Миша разполага с модерна кухня с всичко необходимо, бар за закуска, трапезария с 8 стола, всекидневна с разтегателен диван за двама и баня с тоалетна. Мансардният втори етаж предлага две спални помещения за 4 възрастни и 1 дете с обща баня и тоалетна с комфортно подово отопление.
Вилата се отоплява с централно парно на пелети на първи етаж, нуждаещо се допълване веднъж на ден, разполага и с камина за романтичен завършък на вашата вечер.
През заимните сезони в близост (300метра) е Панорама апартаменти комплекс, който разполага със самостоятелен ресторант. В село Стойките има страхотен местен ресторант и два малки магазина.

 

Местоположение: село Стойките. На 20 км от град Смолян, който е областен град на общината. На 90 км е град Пловдив с международно летище и предлага богата гама от културни мероприятия и забавления. За любителите на ски Пампорово е на 5 км, а вила Миша е само на 1.50 км от ски станция Стойките , като пътят за вилата се явява като изход и вход за лифта. На 6 км по шосе е село Широка лъка, с типичен за района родопски стил, притежаващо училище за народни певци и родопски капанчета и кръчми. В близост се намира и село Гела, живописно планинско селце, което е известно като родно място на Орфей.

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ

Календарът се зарежда...
Powered by Booking Calendar